De syv dødssyndene er rekke atferd og vaner, som ifølge katolsk teologi fører til synd.
De syv syndene er begjær, misunnelse, vrede, grådighet, latskap, fråtseri og hovmod. Disse syndene antas ofte å være misbruk eller overdrevne versjoner av ens naturlige lyster eller lidenskaper.
De syv døds syndene stammer fra kristen tro, og selv om jeg ikke er religiøs synes jeg fortsatt at noe av verdiene bak er fine. De syv dødssyndene handler om følelser og impulser som latskap, grådighet og misunnelse. Dette er ting som nesten alle føler på fra tid til annen, men som vi kanskje skulle ønske vi ikke gjorde. Disse "syndene" er selvsentrerte og tar aldri andre personers følelser i betraktning. I en verden som ser ut til å bli mer og mer individualistisk, er det lett å bare fokusere på seg selv og sine egne problemer. Men vi er alle bare mennesker. Alle med sine egne liv og problemer. Hadde alle tatt seg lit mer tid for å tenke på dette, tror jeg verden hadde vert et bedre sted.
Dette prosjektet ble til ta jeg fikk muligheten til å lage buttons/pins. Jeg ville først og fremst ha et kult design, men jeg ville også ha et viktig budskap. Ved å lage disse buttonsene ville jeg at folk bli skulle bli mer bevist over disse følelsene istedenfor å handle på dem. Så neste gang de føler en av følelsene bak de såkalte dødssyndene, vil de forhåpentligvis ta en liten pause, observere den og la den gå.

Andre Prosjekter

Back to Top